fbpx
Den individuelle oplevelsesgave - Enetime med falkoneren! Se mere her... Download brochure
  • Edith Wenzel træner med fuglene

Program

Da vores program foregår siddende udendørs, er der ikke længere krav om Coronapas, negativ Coronatest eller lign. for at overvære vores program.

Husk at medbringe tøj til vejrliget.

Det er ikke nødvendigt at bestille plads, men en god ide at være her 15 minutter før programstart. 

Gæsterne oplever rovfuglene i tæt samarbejde med falkoneren lige oven over publikum i smukke omgivelser. Et af højdepunkterne er, når steppeørnen flyver få centimeter over publikums hoveder.

Steppeørnen Astana sendes afsted fra falkonerens handske.

Slagfalk styrtdykker over publikums hoveder.

Slagfalk styrtdykker over publikums hoveder.

Et andet højdepunkt er præsentation af samarbejdet mellem hest og falkoner.

Efter forevisningen er der mulighed for at købe souvenirs, litteratur og plakater samt få besvaret spørgsmål.

Adgang til Falkonergården 30 minutter før forevisning, der starter præcis på de angivne åbningstider. Det er ikke nødvendigt at reservere plads.

Forevisningen gennemføres uanset vejrliget, men tilpasses dette. Husk fornuftigt overtøj til regnvejrsdage. Falkonergården har siden åbningen i 1990 aldrig aflyst en forevisning grundet dårligt vejr.

Adgangsforhold for handicappede: Det er muligt at parkere meget tæt på Falkonergårdens udstillingslænge og kørestole kan uden problemer køre ind i længen. Der er ligeledes fin mulighed for at opleve programmet fra kørestol udendørs.

Programmet gennemføres normalt alene på dansk, men hvis der er flere udenlandske gæster, introduceres fuglene kort på engelsk og der udleveres et resume af programmet på engelsk.

ophelia-til-lokken

Falken trænes til lokke på traditionel vis