fbpx
  • Årvågen rødhalet musvåge

Fra 2024 har vi alene åbent efter aftale i perioden 1. april til 15.oktober. Arrangementet skræddersys efter målgruppen og ønsker. Ring/SMS 21268863 eller mail for forespørgsel/bestilling af særarrangement.

PRIS: Voksne kr. 150,- Børn (4-12 år) kr. 110,- Minimumspris kr. 4.500,-

Normalt starter vi indendørs, hvor man bliver ført ind i de fascinerende rovfugles univers.  Vi fortsætter udendørs, hvor der fra det store bænkområde er en fantastisk udsigt til bakker og sø samt Endrup Hegn, der grænser lige op til Falkonergårdens marker.

Både falke, amerikanske musvåger og ørne indgår i programmet. De amerikanske musvåger er verdens største musvågeart, kongemusvågen, samt den smukke rødhalede musvåge. De er – som de øvrige fugle – trænet til at flyve ganske tæt på publikum.

Gæsterne oplever rovfuglene i tæt samarbejde med falkoneren lige oven over publikum i smukke omgivelser. Et af højdepunkterne er, når steppeørnen flyver få centimeter over publikums hoveder.

Se videoen her:

Falkonergårdens skønne omgivelser med Endrup Hegn som baggrund

Rødhalet musvåge

Aplomadofalk dykker.

Efter forevisningen er der mulighed for at købe souvenirs, litteratur og plakater samt få besvaret spørgsmål.

Forevisningen gennemføres uanset vejrliget, men tilpasses dette. Husk fornuftigt overtøj til regnvejrsdage. 

Adgangsforhold for handicappede: Det er muligt at parkere meget tæt på Falkonergårdens udstillingslænge og kørestole kan uden problemer køre ind i længen. Der er ligeledes fin mulighed for at opleve programmet fra kørestol udendørs.

Programmet kan gennemføres på dansk eller engelsk efter forudgående aftale.