fbpx
  • Årvågen rødhalet musvåge

Fugleshow på Tenerife

Det er altid spændende at se mennesker og dyr samarbejde. Vi havde hørt om Jungle Park på Tenerife og besluttede at lægge vejen forbi for at se, hvordan det foregik her. Vi er altid lidt skeptiske, da det ikke må blive for poppet. I starten af programmet blev vi bekræftet i, at det nok var lidt overdrevet med høj musik fra bla. “Mission Impossible” og meget høj ledsagende tale. Der blev endvidere annonceret mere end 50 fugle, og det var lidt overvældende.

Men, men, men. Da de sendte en hvidhovedet havørn op, og denne steg til mange hundrede meters højde og nærmest forsvandt op i himlen blev vores skepsis mærkbart mindre. Ørnen var oppe i skyerne i et kvarter, mens en række øvrige fugle fløj helt tæt på publikum.

Endelig kom den amerikanske havørn dykkende ned fra stor højde og lavede et voldsomt forsøg på at stjæle maden fra træneren.

En af de andre fugle, der i mellemtiden fløj flot ganske tæt på publikum med bjergene som flot kulisse var en sydafrikansk Markhornravn.

Der var herudover adskillige storke, ibis, gribbe, glenter og Harris høge, hvor mange var i luften samtidig og enedes fint.

Chef falkoneren, der samtidig var speaker med to Harris høge. Bemærk den store fodertaske til de mange forskellige arter.
Skestork
Marabustorken med en vægt på op til 8 kilo og et vingefang på næsten 3 meter var lidt skræmmende for de yngste blandt publikum
Rød Glente
Kongegrib